Úvod Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

CBS pyro, s.r.o. provozovatel E-shopu Ohňostroje CBS.cz, se zavazuje ochraňovat Vaše osobní údaje a respektovat Vaše soukromí.

CBS pyro, s.r.o. provozovatel E-shopu Ohňostroje CBS.cz, se sídlem Dukelská třída čp. 1128, 50401 Nový Bydžov (dále jen „správce“) je správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“).

Osobní údaje, které shromažďujeme a proč je potřebujeme

CBS pyro, s.r.o. provozovatel E-shopu Ohňostroje CBS.cz, jako online prodejce zábavné pyrotechniky a zbraní kategorie D, shromažďuje tyto osobní údaje pro potřeby vyřízení Vaší internetové objednávky, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, informací o dopravě a doručení zboží, pro případ reklamace či výměny zboží, případně informací, které od nás žádáte a které nám při sjednání Vaší online objednávky sami poskytnete, a to v následujícím rozsahu:

  • Jméno a příjmení
  • Fakturační adresa
  • Doručovací adresa
  • Telefonní kontakt
  • E-mailový kontakt

Pokud nám pro vyřízení Vaší objednávky zboží nebo služeb sdělíte Vaše osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou, námi a přepravcem, kterého jste si při sjednání objednávky vybrali jako zprostředkovatele přepravy.

  • Česká pošta, s.p., IČO 47114983
  • TOPTRANS EU, a.s., IČO 28202376

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v tomto rozsahu přijímáte.

Zabezpečení osobních údajů

CBS pyro, s.r.o. provozovatel E-shopu Ohňostroje CBS.cz, se zavazuje k ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů. Abychom uchovali údaje v bezpečí, používáme množství různých počítačových zabezpečovacích postupů, technologií a fyzických kontrol k tomu, abychom ochránili Vaše osobní údaje před neoprávněným zneužitím.

Jak dlouho používáme osobní údaje

Vaše osobní údaje si neponecháme déle, než je nezbytné, jak dlouho, závisí na několika podstatných faktorech:

  • Zda existuje právní (regulační) důvod pro jejich uchování (např. plnění ze smlouvy, plnění ze záruk, apod.), zkráceně proč je shromažďujeme.
  • Jaké je jejich stáří, neboli doba nezbytná k výkonu práv a povinností vyplývající ze smluvního vztahu. Všeobecně lze říci, že data jsou z výše popsaných důvodů shromažďována na dobu přibližně 5 let, nebo do doby než zákazník sám požádá písemně o vymazání svých dat z naší databáze. Pokud si přejete svá data smazat, zašlete nám prosím Vaši žádost doporučeným dopisem na adresu CBS pyro, s.r.o. Dukelská třída čp. 1128, 50401 Nový Bydžov (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití). Ke smazání dat dojde neprodleně, nejpozději však do 15 dnů od doručení Vaší žádosti.

Přístup k osobním údajům a Vaše práva s tím spojená

V případě, že jste se registrovali na e-shopu www.ohnostroje-cbs.cz, pak máte možnost Vaše osobní údaje kdykoli kontrolovat a aktualizovat ve Vašem uživatelském profilu, prohlížet a editovat Vaše osobní údaje, které jste nám již v minulosti poskytli. Dále máte možnost sdělit mi, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách.

Vaše práva v souladu s nařízením GDPR uvádíme souhrnně:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním v písemné formě doručené doporučeně na adresu správce osobních údajů (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití).
  • podání stížnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů. V tomto případě bych ráda dostala příležitost vyřešit Vaše případné stížnosti či námitky ke zlepšení našich služeb, nicméně máte právo si stěžovat přímo Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. +420 234 665 111, email posta@uoou.cz, www.uoou.cz

Cookies

Při procházení e-shopu www.ohnostroje-cbs.cz zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu Vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. E-shop lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

CBS pyro, s.r.o. provozovatel E-shopu Ohňostroje CBS.cz, získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze a jejich následným zpracováním dle Vašich dispozic sjednaných na e-shopu Ohňostroje CBS.cz. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat Vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporovat Vás jako váženého zákazníka.

Provozovatel e-shopu:

CBS pyro, s.r.o.

Adresa: Dukelská třída čp. 1128, 50401 Nový Bydžov
Tel. +420 725 521 223
E-mail: info@ohnostroje-cbs.cz
IČ: 06945287
Při nákupu nad 3000 Kč DOPRAVA ZDARMA

Aktuality

01.10.2019 - AKČNÍ CENY!!!

AKČNÍ CENY!!!

Akční ceny na zboží v kategorii: sady ohňostrojů, velkokaliberní baterie, baterie 19 ran.

Detail novinky

13.09.2019 - PRSKAVKY !!!!

PRSKAVKY !!!!

Opět skladem prskavky 90 cm a nově též prskavky 70 cm!!!!

Detail novinky

11.09.2019 - DOPLNĚNO ZBOŽÍ TRIPLEX!!! + NOVÉ PRODUKTY!!!

DOPLNĚNO ZBOŽÍ TRIPLEX!!! + NOVÉ PRODUKTY!!!

Detail novinky

05.09.2019 - NOVÉ ZBOŽÍ PIROMAX !!!

NOVÉ ZBOŽÍ PIROMAX !!!

Detail novinky
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright 2019 CBS PYRO s.r.o. | Zásady ochrany osobních údajů

Facebook